Gevels

De gevel is de blikvanger van uw huis.

Gevelrenovatie is een onderschat gedeelte van het onderhoud aan je huis. In straten zie je volledige gevels en wanden die vervallen zijn. Dit is doodzonde voor een gebouw waarbij gevelrenovatie een makkelijke uitkomst kan bieden. Het is belangrijk dat de gevelrenovatie bijtijds wordt uitgevoerd. Als een wand begint te vervallen zal het daarna steeds sneller gaan. De reparatie zal op termijn een stuk duurder zijn, dus laat het zo snel mogelijk adequaat oplossen.

Huis & Onderhoud Nederland BV is de specialist op het gebied van gevelreparatie, gevelrenovatie en nieuwbouw van gevels. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste materialen en hanteren moderne technieken om tot het gewenste eindresultaat te komen. Levering van maatwerk noemen wij dat!

  • Stoomcleanen
  • Chemisch Reinigen
  • Stralen
  • Voegen
  • Metselwerken
  • Impregneren
  • Isoleren
  • Monumenten
  • Reparatie
Slide background
Slide background
Specialismen

Onderhoud

GEVELREINIGING
Een vieze gevel oogt natuurlijk niet fraai en professioneel. Door de gevel grondig te laten reinigen kunt u de uitstraling van uw huis of gebouw aanzienlijk verbeteren. Welke reinigingswijze er gekozen wordt hangt af van verschillende factoren. Onze specialisten maken de juiste afwegingen en kiezen de methode die het beste bij uw gevel past.

renovatie

GEVELREPARATIE EN -RENOVATIE
Of het nu gaat om een kleine reparatie (zoals het herstellen van scheuren of vervangen van enkele stenen) of om het renoveren van de complete buitenkant van uw gebouw (gevel, dak en schilderwerk) bij elke klus gaan wij gestructureerd en zorgvuldig aan het werk. Vanzelfsprekend houden we rekening met uw wensen en met de bouwkundige eisen. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw pand in stijl wordt hersteld.

VOEGEN
Essentieel onderdeel bij gevelrenovatie of -reparatie is het voegwerk. Slecht voegwerk zorgt voor vochtdoorslag. Bij vorst kan dit leiden tot schade aan de buitenzijde van uw gevel. Op lange termijn veroorzaakt het ook schade aan de binnenzijde van het gebouw, met alle gevolgen van dien.

Voegen is een ambacht dat door onze specialisten met precisie wordt uitgevoerd. Per project wordt bekeken welke voegmethode het gewenste resultaat geeft.

Nieuwbouw

NIEUWBOUW
Wij zijn uw serieuze partner bij de vervaardiging van nieuwbouwgevels. Goede materiaalkeuze gecombineerd met vakkennis en vakmanschap maken dat uw woning of bedrijfspand precies de goede uitstraling krijgt, en voldoet aan de gestelde eisen. Uiteraard werken wij volgens de nieuwste normen en hanteren we de meest recente technieken.